Direct naar de inhoud

TIP: Theater met De Bende van de Vooruitgang

Type content: Nieuws Categorieën: Cultuur Terugblik en Tips Gepubliceerd op:

Humanistisch Verbond Leiden organiseert een interessante theatervoorstelling.

Kom en vier met ons een avond vol theater, inspiratie en dialoog! Het Humanistisch Verbond nodigt jou en je naasten uit voor een feestelijk evenement waarbij het gerenommeerde theatergezelschap De Bende van de Vooruitgang een bijzondere voorstelling zal verzorgen. 

De avond begint met een betoverende theatervoorstelling die je mee zal nemen op een reis vol emotie, humor en reflectie. Na afloop van de voorstelling zal er een nagesprek plaatsvinden onder leiding van de acteurs zelf, waarbij er ruimte is voor vragen, discussies en verdieping. Een revue vol optimisme! 

Dit evenement is niet alleen bedoeld voor leden van het Humanistisch Verbond, maar ook voor andere geïnteresseerden die houden van theater, filosofie en maatschappelijke thema’s. Neem dus vooral vrienden, kennissen en familie mee! 

Mis deze unieke kans niet om samen te genieten van prachtig theater en boeiende gesprekken. Meld je snel aan via onderstaand e-mailadres en reserveer snel jouw plekje voor deze onvergetelijke avond! We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij dit bijzondere evenement. Tot dan! 

Datum en Tijd: 7 juni 2024, 20:00 tot 22:00
Locatie: Theater en Productiehuis De Generator, Leiden
Adres: Middelstegracht 36

Inloop | vanaf 19:30 uur.
Prijs (inclusief pauzedrankje) |
€ 10,- leden Humanistisch Verbond
€ 11,- voor niet-leden

Opgeven | Graag aanmelden door te mailen naar leiden@regio.humanistischverbond.nl onder vermelding van De Bende van Vooruitgang.

Deel deze pagina

A list of posts

  • 1 juni: Bonte Gingko en Treureikel

  • TIP: Herdenkingen, (weder)opbouw en vieringen

  • 4 mei Brandgrenswandeling