Direct naar de inhoud

Veel interesse voor Ai WeiWei in Kunsthal

Type content: Nieuws Categorieën: Cultuur Gepubliceerd op:

Op zaterdag 28 oktober organiseerde de Activiteitencommissie een rondleiding met gids voor de expositie Ai WeiWei: In search of humanity. Omdat maar liefst 45 leden interesse hadden, moesten er drie sessies worden georganiseerd.

Nieuw HV-lid Paul Fransen: “Het was erg druk in de Kunsthal zodat je soms geduld moest hebben om iets goed te bekijken. De gids vertelde op een leuke wijze het één en ander over Ai Weiwei, zijn leven en zijn werk. Bijzondere man, kritisch op wat er gebeurt in de wereld. En daar bijzondere concepten voor zijn kunst op bedenkt. Ik vind het een zeer interessante expositie, zeker de moeite waard. Met dank aan de activiteitencommissie Rotterdam-Rijnmond.”

Arie Verrijp: “Pff, wat een drukte. Voor ons als organisatie was het de eerste keer dat we hier mee te maken kregen. Verbeterpunt (voor ons) is in ieder geval om bij dergelijke blockbusters de rondleiding ook op een rustiger tijdstip aan te bieden, dan is de gids vast ook (nog) beter te volgen. Haar verhaal was denk ik wel een meerwaarde bij deze tentoonstelling? Nog een tip voor mensen die meer willen weten er is een boek van Ai Wei We in de ramsj. Ai Wei Wei 100 jaar vreugde en verdriet.”

De expositie Ai WeiWei: In search of humanity is tot 3 maart te zien in de Kunsthal.

Deel deze pagina

A list of posts

  • 1 juni: Bonte Gingko en Treureikel

  • TIP: Theater met De Bende van de Vooruitgang

  • TIP: Herdenkingen, (weder)opbouw en vieringen