Direct naar de inhoud

Humanistisch verbond afdeling Rotterdam-Rijnmond e.o.

Welkom en wat leuk dat je ons beter wilt leren kennen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Wie wij zijn

Het Humanistisch verbond is een bruisende vereniging met afdelingen door het hele land. Wij zijn de afdeling voor Rotterdam-Rijnmond en omgeving en organiseren lokaal diverse interessante en inspirerende bijeenkomsten voor mensen die zich graag willen verdiepen.

Bestuur en Commissies van Humanistisch Verbond afdeling Rotterdam-Rijnmond

John GeurtsVoorzitter
Sinds 2009 ben ik voorzitter van de afdeling Rotterdam Rijnmond van het HV en ben ik actief betrokken bij regionale en landelijke activtiteiten. Daardoor heb ik een groot netwerk binnen de humanistische organisaties opgebouwd. Meer….

Montana Hogenboom

Montana Hogenboom – Secretaris
Is sinds 2024 secretaris binnen het bestuur van Humanistisch Verbond Rotterdam/ Rijnmond. Zij raakte enkele jaren geleden geïnteresseerd in het gedachtegoed van het Humanistisch Verbond na deel te hebben genomen aan de ‘introductiecursus Humanisme’. Meer….

Aad Manintveld – Penningmeester
Aad is al lange tijd de man die over de financien van de afdeling waakt.

Onze afdeling staat er dan ook goed voor. Meer….

Indra Gharbharan – Algemeen bestuurslid
Sinds 2018 maak ik als algemeen bestuurslid deel uit van het bestuur Humanistisch Verbond Rotterdam-Rijnmond.
Dit doe ik met heel veel plezier. Het gedachtegoed van het Humanisme past heel goed bij mij en wat ik doe in mijn dagelijks leven. Meer…

Siwoh van Soolen – Algemeen bestuurslid
Sinds 2024 is Siwoh algemeen bestuurslid bij het bestuur van Humanistisch Verbond Rotterdam Rijnmond. Op eigen kracht vorm en inhoud geven aan het leven is belangrijk voor Siwoh. Meer…

Activiteitencommissie
Onze activiteitencommissie organiseert maandelijks activiteiten voor de leden van de afdeling en introducees. Een inspirerend programma waarbij onze samenleving, humanisme, filosofie, kunst, literatuur, natuur, kennis, Rotterdam en zeker ook ontmoeting centraal staan. Meer…


Meer weten over Humanistisch verbond afdeling Rotterdam-Rijnmond e.o.?

Neem contact op

De makkelijkste manier om in contact te komen. Stuur een kort berichtje en wij nemen contact op met jou.

Bekijk onze evenementen

De beste manier om ons te leren kennen is door mee te doen met één van de vele evenementen die wij organiseren. Je bent welkom, ook als je geen lid bent.

Meer weten over het humanisme?

Op de website van het Humanistisch Verbond staat veel informatie over het Humanisme. Lees de informatie en misschien kom je erachter dat je allang humanist bent.